KAYSERİ / DEVELİ - Ayşe Yahya Fatma Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

AYŞE YAHYA FATMA KOCATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANINDA ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı Kayseri Gastronomi Günleri "Liseler Arası Bireysel Kayseri Mutfağı, Ana Yemek" yarışmasına okulumuz A.Y.F.K.M.T.A. lisesinden yiyecek içecek hizmetleri alanından katılan, Dilan ÇALIŞ adlı şef adayı öğrencimiz Develi yöresine ait "Pırtımpırt" yemeği ile katılmış ve il üçüncüsü olmuştur.

Elde ettiğimiz bu başarıyı paylaşmak adına Okul Müdürümüz Gökhan TÜRKDÖNMEZ, bölüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus TOPUZ ve İlçe Kaymakamımız Yusuf TURAN'I makamlarında ziyaret etmişlerdir. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen okul idarecilerimize ,öğretmenlerimize teşekkür eder, okul başarılarımızın devamını dileriz.

04-11-2023

Yayın: 04.11.2023 - Güncelleme: 04.11.2023 14:20 - Görüntülenme: 141