Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Tohumdan Sofraya Kayseri Mutfak Mirasının Gastronomi Açısından Yeri ve Önemi Paneli’ ne katılım sağladı.
Perşembe günü saat 10.00’da okulumuzdan Develi Seyrani kampüsüne gidildi. Tohumdan sofraya Kayseri mutfak mirasının gastronomi açısından yeri ve önemi adlı konferansa katılım sağlandı. Sonrasında folklor gösterisi ve açılış programına katılındı. Daha sonra Geçmişten Günümüze Kayseri Mutfak Mirasını Yaşatıyoruz Tadım etkinliğine katılındı ve orada da ekmek arası sucuk mantı Kayseri yağlaması tadım etkinliğinde bulunuldu.
Aşçılık bölümünün mutfak kısmı gezilerek ve oradaki hocalar ve öğrencilerden yüksekokul ve bölüm hakkında bilgiler edinildi ve okula dönüş sağlandı.