T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / DEVELİ - Ayşe Yahya Fatma Kocatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kayseri Üniversitesi 49.Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Yiyecek İçecek Bölümümüz Gastronomi Festivali'ne katıldı.

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Tohumdan Sofraya Kayseri Mutfak Mirasının Gastronomi Açısından Yeri ve Önemi  Paneli’ ne katılım sağladı.

Perşembe günü saat 10.00’da okulumuzdan Develi Seyrani kampüsüne gidildi. Tohumdan sofraya Kayseri mutfak mirasının gastronomi açısından yeri ve önemi adlı konferansa katılım sağlandı. Sonrasında folklor gösterisi ve açılış programına katılındı. Daha sonra Geçmişten Günümüze Kayseri Mutfak Mirasını Yaşatıyoruz Tadım etkinliğine katılındı ve orada da ekmek arası sucuk mantı Kayseri yağlaması tadım etkinliğinde bulunuldu.

Aşçılık bölümünün  mutfak kısmı gezilerek  ve oradaki hocalar ve öğrencilerden yüksekokul ve bölüm hakkında bilgiler edinildi ve okula dönüş sağlandı.

22-04-202522-04-202522-04-202522-04-202522-04-202522-04-202522-04-2025

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2025 - Güncelleme: 22.04.2025 15:09 - Görüntülenme: 249
  Beğen | 0  kişi beğendi